maanantai 2. kesäkuuta 2014

DIY-juliste


Sain eilen Ikean ison kehyksen (50x70), jonka ajattelin ripustaa olohuoneen seinälle. Hetken aikaa sopivaa julistetta etsiessäni totesin, että tarpeeksi hyvää/halpaa ei taida löytyä. Noin suuria julisteita oli aika vähän tarjolla. 
Nurkissani pyöri edelleen Lidlistä ostettua mustaa kontaktia, joten hetken aikaa pyörittelin ideaa mielessäni ja otin kynän,viivottimen ja sakset kouraan ja leikkelin kolmioita. Sitten lätkin niitä valkoiselle paperille ja tämännäköinen siitä sitten tuli. OI ETTÄ olenkin tyytyväinen! 
Toki vähän alkoi mietittyttämään, että olisiko mustat kehykset silti ollut parempi vaihtoehto..no ne saa sitten seuraavalla Ikean reissulla :)

Nyt menen mallailemaan tuota olohuoneen seinälle. Uskaltaisikohan vuokra-asuntoon vielä yhden kolon tehdä :/

9 kommenttia:

 1. Hieno. Kyllä tämä nyt yhden kolon ansaitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä minä taidan huoletta heittää sen seinälle:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään siitä itsekin päivä päivältä enemmän:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Tarkemmin kuin alkoi tuota katselemaan niin tuohan on vähän kuin iso kolmio josta on vain muutama palanen tipahtanut?!:)

   Poista
 4. Mageen hieno!! Älä vaihda mustia kehyksiä , nuo on just huiput!! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno, vähän jotain samantapaista olen itsekkin etsinyt (löytämättä sitä oikeaa), tämän kelpuuttaisin heti :) Ja älä laita mustaa kehystä, tuo on hieno juuri noin. Musta kehys varastaisi liikaa huomiota kuviolta. Kiva blogi muuten sinulla :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3