maanantai 12. toukokuuta 2014

Juhlahumussa

Eilen oli äitienpäivä, Tänään meidän kuopus täyttää  yksi vuotta ja ylihuomenna vanhin täyttää neljä vuotta. Syömme siis kakkua...paljon.

Laitan tähän nyt pienen kuvapläjäyksen viimepäiviltä.

Olen halunnut tehdä pillihimmelin, mutta en perinteistä sellaista. Ajatus timantinmuotoisesta tuntui hauskalta ja olin jo alkamassa itse omin päin sellaista toteuttamaan, mutta onneksi älysin googlettaa ensin. Löysin aivan ERINOMAISEN ohjeen timanttiin täältä. Teinkin niitä heti kaksi ja haluaisin lisää:)

Aulan pöydästä revittiin kukkakangas irti ja alta paljastui ihana puutaso pinta hiottiin ja jalat maalattiin uudestaan. Tuollaisena se sopii meille paljon paremmin.

Taivaalliset täytekakut-kirja on ollut kovassa käytössä näinä päivinä. Kaikki kirjan kakut ovat kokeilemisen arvoisia. Tavoitteenani on joka juhliin tehdä yksi kirjan kakuista. Kirjan kuvitus on aivan mahtava!

Äitienpäivä oli taas kerran aivan ihana päivä. Aamupala sänkyyn, kortteja, laulua, lahjoja ( salitoppi ja Virkkuri-kirja!!) ja vierailu mummulassa. Olen onnellinen kolmesta ihanasta lapsestani!

Laitan lisää kuvia synttäreistä tulee sitten myöhemmin:)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Inspiroivia värejä ja ideoita juuri tähän hetkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mukava jos saan jaettua inspiraatioita ja ideoita. Se on päälimmäinen tarkoitukseni:)

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa äitienpäivänviettosi! Hienot timantit, täytyypi kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Mitä ohuemmat pillit sen paremmat tulee.

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3