tiistai 29. huhtikuuta 2014

Puhelinpussukka

Tämän päivän puuhastelun tuloksena syntyi pieni pussukka puhelimelle. Minulla on tapana heittää puhelin laukkuun kaiken roinan sekaan kun lähden johonkin. Jospa se nyt säästyisi pahimmilta naarmuilta. Värit osui sattumalta käteeni, kun pengoin lankavarastoja. Langat taitaa olla valkoista lukuunottamatta Novitan ihanan pehmeää Bambua. Kuvio on tehty StitchSketch-ohjelmalla, joka on muuten erittäin kätevä kuvioiden suunnittelussa.

10 kommenttia:

 1. Tulipa kaunis! :) Munkin pitäisi jokin tuollainen virkkailla / neuloa. Meitsissä on vähän samaa vikaa kuin itsestäs mainitsit: puhelin lentää aina vain muiden roippeiden joukkoon laukkuun ja siellä se sit seilaakin :)

  Tuo StitchKetch ohjelma onki mulle ihan tuntematon (mutta ois aivan tuikitärkeä), mistäs sellasen voi hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jääny ihan koukkuun tuohon kuviovirkkaukseen. Pitäisi päästä lankakaupoille hakemaan uusia keväisiä värejä:)
   Oon ladannu ton ohjelman appstoresta. Ei näköjään saa play-kaupasta ollenkaan:/.

   Poista
  2. Eikö vaan kuule jää pahasti koukkuun :D Tekniikka on kyl mielettömän kiva, vaikkakin toisaalta hidasta työstettävää :) Tack, mä nappasin heti padilleni tuolta AppStoresta tuon ohjelman, pitääpä tutustua sen toimintaan tarkemmin tässä lähipäivinä!

   Poista
  3. Hidastahan se kyllä on, mutta just kiva tehdä tällaisia pieniä töitä, jotka saa saman päivän aikana valmiiksi:)
   Kiva, että sait ohjelman ja toivottavasti siitä on nyt hyötyä! Ilmoitteleppa sitte mitä tykkäät siitä:) melko nopeasti sen käytön oppii;)

   Poista
 2. Tämäki niin hieno! :) Sulla on kyllä kaikkia ihanaa täällä blogissa ja monta juttua haluaisin itekki täältä kokeilla, mutta ei taho olla kauheesti ylimäärästä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tiedän tuon tunteen kun kovasti haluaisi jotakin tehdä, mutta aikaa on vain rajallisesti :) ei passais edes lähteä lukemaan muiden blogeja, kun vasta sitten kun tietää että on rutkasti aikaa toteuttaa inspiraatioita. Itse kun olen sellainen, että täytyy saada kaikki heti nyt:D

   Poista
 3. Komia tuli. Pitääpä tutustua tuohon ohjelmaan, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvä!Se on kätevä ohjelma. Ei tarvitse ruutupaperille väkerrellä kuvioita:)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3