keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lampunvarjostin

Huh. Tämä on vaatinut ajattelua ja kärsivällisyyttä, mutta NYT se on valmis!
Ensimmäinen sokeritärkki kovetus ei oiken onnistunut. Sen takia tämä postaus on vähän viivästynyt. Ei muuta kuin uusi yritys ja hieman Erikeepperiä sekaan. annoin kuivua moooonta päivää niin väristä tuli tasainen ja pinta oli kivikova.

Tämä varjostin meni äiskälle mummulaan.
Sopii aika kivasti noiden Hayn vaaleanharmaiden tuolien kanssa, vai mitä?
23 kommenttia:

 1. Upea!! :) Mitä lankaa käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt näissä novitan kotiväki-lankaa.

   Poista
 2. On kyllä aivan upea :) ei voi muutaku ihailla sun taitojas.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että muutkin pitävät:)

   Poista
 4. Upea! Ja onpa todella kiva blogi, tänne uudelleen, heti :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hieno! Minullakin on hiukkasen vaatimattomampi pyöreä lamppuprojekti kesken, sillä meni tuo kovetus keturalleen. Ei tullut pyöreää sitten millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jonkun tovin jouduin etsimään tarpeeksi isoja ja pyöreitä ilmapalloja. Ja onneksi on vapputarvikkeet jo ilmestyneet kauppoihin niin löysin vielä sellaisia pomputettavia palloja jossa oli kuminauha kiinnitettynä palloon. Siitä oli kätevä laittaa katosta roikkumaan ja kuivumaan.

   Poista
 6. Ihan mielettömän, mielettömän upea !!!

  VastaaPoista
 7. wau, aivan käsittämättömän hieno tämäkin, onko sulla ollut joku ohje vai omasta päästäkö tän teit? En tiennyt että Kotiväkeä on tollainen kiva harmaakin, hmm... Entäs miten teit tuon erikeeper tärkkäyksen, itse olen korviksiin käyttänyt sokerisotkua mutta se ei ihan skulaa parhaiten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tähänkään ohjetta, muuten kuin tuohon ananas kuvioon..vai olikohan se edes ananas:). Tuo harmaa väri on mielestäni niin ihana, arvaa vain alkoiko täälläkin aivonystyrät kehittelemään uusia ideoita:) tärkkäyksen tein niin että sekoitin lämpimään sokeri-vesi seokseen n. 1rkl erikeeperiä. Uitin koko varjostimen tärkissä ja puristelin enimmät pois, sitten puhalsin ilmapallon varjostimen sisään ja sivelin vielä pintaan pullasudilla tärkkiä ja laitoin katosta roikkumaan:)

   Poista
 8. Oot kyllä aivan älyttömän taitava! Tyylikkäitä töitä, pitääpä seurata tulevaisuudessakin

  VastaaPoista
 9. Kyllä on upea! Hienosti sopii noinkin moderniin ympäristöön :)

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän upea! Olisiko mitään mahdollisuutta saada virkkausohjetta? Asumme alankomaissa ja olisi ihana virkata tällainen meidänkin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei ole ohjetta. Aloittelin jollain pyöreän pitsiliinan ohjeella ja tein siihen asti että pallon halkaisija oli tarpeeksi iso sitten vain yritin jollain keinoin kaventaa:D

   Poista
 11. Kiitos vihjeestä sekoittaa erikeeperiä sokeritärkkiin, eilen tärkkäsin pitsiliinan pelkällä sokeri-vesilitkulla, mutta se ei ollut tarpeeksi muotoapitävä. Tuo on tosi upea varjostin :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3