tiistai 1. huhtikuuta 2014

Askarteluja

 Liitutaulukontaktista askarreltuja kuvioita jääkaapin oveen, sekä tyttöjen pöydän pintaan. Löysin tuota kontaktia Halpa-hallista reilu kahdella eurolla. Erittäin kätevää kun voi repiä irti kun alkaa kyllästyttämään.
 Mustaa kontaktia löysin Lidlistä. Vajaa 2€/rll. Ostin heti kolme mustaa ja yhden valkoisen. Tarkoitus olisi vielä päällystellä vaikka mitä :) Silmiini osui kaupan lehtihyllyllä tuo ihana Koto living-lehti. Sieltä otin nämä sivut talteen ja vielä jäikin muutama sivu kehystettäväksi. Mahtava lehti kaikin puolin. Luen sen vielä moneen kertaan.

 
ja yksi kuva muuten vaan ihanasta tyttären synttärikortista, joka on päässyt seinälle


ILOISIA KEVÄTPÄIVIÄ!

7 kommenttia:

 1. Tosi hienoja käsitöitä oot tehny. :) Muaki kiinnostaa siksak-huivin ohje.

  Löytyiskö sulta ohjetta myös hupulliseen villatakkiin koossa 122? Pienemmillä on kotipalapelin kässänopen painajaiset, mutta siitäkään ei oo isompaa kokoa, eikä mun taito riitä muokkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksak-huivin ohje tulee tuotapikaa julki.

   Ei ole minullakaan jemmassa 122cm villatakin ohjetta. Meillä isoin tyttö vasta 110 niin ei ole tullut tehtyä isompia kokoja:) jos löydän hyvän ohjeen jostain niin linkitän sen sinulle.

   Poista
 2. Zeppelinin H-H myi tuota liitutaulukontaktia liki 5€ rulla....mutta ostin silti, kiitos vinkistä! T. atzalea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää olevan tosi paljon eroja hinnoissa..ehkä myös laadussa.

   Poista
  2. Vähän outo juttu ku oli just tuota samaa kontaktia. Lapset innoissaan uudesta piirustuspaikasta(jääkaapin ja pakastimen ovet) t.atzalea

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3