tiistai 18. maaliskuuta 2014
Tässä tämä aiemmin mainitsemani lampunvarjostin valmiina. Tämä oli vähän lässähtänyt kuvien oton jälkeen, joten ehkä tarvitsisi kehikon alleen tai sitten tärkki ei kerennyt vain kovettua tarpeeksi. Täytynee keksiä vahvempi kovetusaine kuin sokeri-vesi liuos. Joka tapauksessa olen tästä aika ylpeä :) Uusi lampunvarjostin on jo tekeillä.

 Lace lamp shade

14 kommenttia:

 1. No tosi hieno tämä on - ainakin näissä kuvissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekään en tosiaan sitä valmista versiota nähnyt kun serkkuni sen itse kovetti. Täytyy tyytyä näihin kuviin:) mutta hienolta se näyttää!

   Poista
 2. Todella hieno!
  Oletko käyttänyt paverpolia? Se vois toimia kovetusaineena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Täytyypä heti seuraavaan kokeilla!

   Poista
 3. Moi taas Venla! Blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi:) kiitos haasteesta, yritän vastailla mahdollisimman pian.

   Poista
 4. Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiin ja oon ihan sanaton. Mahtavia luomuksia saat aikaan koukulla! Itellä odottais tuolla kudetta matontekelettä varten, mutta ku ei millään osaa päättää minkälaisen sitä tekis. Ootko itse tehny matot ontelokuteesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)virkkuukoukulla voi kyllä tehdä mitä tahansa. Mielikuvitus vain on rajana. Olen tehnyt kaikki matot trikookuteesta.

   Poista
 5. No tuo on upea! yritin itse viime vuonna tehdä varjostinta pikkuliinoista. halusin sellasen pyöreän. Tärkkäsin rantapallon päälle. kauhia sotku, liinat ei kovettunu ja pallokin puhkes. ei mennyt ihan nappiin se :D täytyy kerätä motivaatiota seuraavaa yritystä varten. (+useampi pallo ja kunnon tärkkäysaineet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tein ensimmäisen lamppuni paloista. Se on pitkää pinnaa vaativaa hommaa. Ompelin kaikki palaset pyöreän kulhon päällä muotoonsa ennen kuin tärkkäsin. Sen jälkeen päätin keksiä keinon minkä hyvänsä, jotta saan pyöreän mallisen yhdestä ainoasta palasesta:) tsemppiä seuraavaan koitokseen!

   Poista
 6. Löysin iloja-blogin kautta tänne ja lukaisin läpi kun lapset nukahti! Ihania töitä!! Itsekin neulon ja virkkaan paljon - aika on vain hyvin rajallista kun on kaksi lasta ja vaiheessa olevat opinnot. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva, että eksyit tänne:) tiedän tuon tunteen kun töitä olisi hirveästi mitä tehdä, mutta ku aika on rajallista.

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3