sunnuntai 2. maaliskuuta 2014


IHANA ihana Virkkuri-kirja!!! Voisin väkertää kaikki ohjeet tuosta kirjasta. Aloitin kuitenkin tästä Ipadin suojasta. Kuvion ohje oli tuossa kirjassa iltalaukun ohjeessa, mutta hieman muokkaamalla sain siitä ipadille sopivan. Kirjassa oli myös aivan loistava virkattu laukku, jonka aion ehdottomasti toteuttaa..ITSELLENI!<3
Laitan kuvan myös valmiista suojapussista, mutta pakko oli tulla jakamaan tämä ilo teidän kanssanne, vaikka onkin vielä ihan puolitiessä=)

7 kommenttia:

 1. Mää meinasin puhelimelle suojusta jollain Virkkurin ohjeella :) Kummasti vaan sata muutakin juttua tekeillä, niin en oo saanu vielä aloitettua :D

  VastaaPoista
 2. Iteki tykkään Virkkurista ihan hirmusesti. Innolla ootan kakkososaa tulevaksi. Eiks se nyt keväällä pitäis ilmestyä? Ite alotin niistä kettingeistä kun kirjan sain käsiini :
  http://inthehouze.blogspot.fi/2014/02/minun-oma-ketju.html

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sen pitäisi piakkoin ilmestyä. Kovasti odotellaan! Minulla on tuo kirja vain kirjastosta lainassa..saa nähdä kuinka monta kertaa joudun hakemaan lisäaikaa lainalle jotta kerkeän toteuttaa kaikki haluamani työt;) ehkä suosiolla ostan omakseni tuon seuraavan kirjan.

   Poista
 3. Oi. Virkkausinto on ollu nousussa, oliskohan tuossa jotain aloittelijalle myös? Kauniin selkeä tuo siun alottama kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjassa on mielestäni todella selkeät ohjeet ja yksinkertaisia malleja. SUOSITTELEN!:)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3