sunnuntai 15. joulukuuta 2013

En ole mikään jouluihminen enkä osaa ostaa joulukoristeita. Tämä taitaa ollakin ainoa joulukoriste joulukuusen lisäksi mikä talostamme löytyy. Olin ottanut viimejouluna jostain lehdestä tämän paperinarukranssin ohjeen talteen ja kokeilin onnistuuko sen tekeminen minultakin. Sopivan simppeli ja antaa mukavan tunnelmavalaistuksen. Ihan hyvä tuli vaikkain oisin halunnut hieman paksumman. Ja tietenkin kun ajattelin kirjoittaa ohjeen myös tänne niin en löydä sitä paperilappusta enään mistään :/. Tämän tekemiseen tarvit pyöreän metallikehikon halkaisijaltaan 30cm, jouluvalot, 100g paperinarua ja pyöröpuikot 10-15mm.

2 kommenttia:

  1. Mie kans olen jo pari vuotta sitten nuita kutonut ja aina vähän harmittanut kun ovat niin ohkasia, nyt tein niihin rautaverkosta sisälle kranssin, niin tuli aivan ihania ja muhkeita. Siihen rautaverkkokranssiin kieputin ne valot ja sen päälle se kudottu paperunaru "pötkö" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vois olla hyvä idea tuo rautaverkko. Tai sitten vaan kutoo paperinarusta tarpeeksi pitkän että kiertyy useamman kerran ympärille.

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3