keskiviikko 7. elokuuta 2013

GUGGUU

Olin onnekas, kun sain meidän nuorimmaiselle neidille koekäyttöön GUGGUUN uuden malliston vaatteita. Merkiltä löytyy yksinkertaisia perusvaatteita ihanilla väreillä ja kivoilla leikkauksilla. Itse ihastuin merkkiin heti kun ensimmäisen mainoksen näin. Tällaista olen odottanutkin, kun en edelleenkään ole innostunut kuviollisista plyyshikankaista, jota tuntuu joka kauppa myyvän hyllyt notkolla. GUGGUUlla on ollut myynnissä huppareita ja collegehousuja aiemmin ja nyt on tulossa pienemmillekin tämä aivan huippu ihana jumpsuit, joka menee viileämmällä kelillä myös ulkopukuna jämäkän ja ihanan lämpöisen collegenkankaan ansiosta. Lisäksi on tulossa uutena myös hihaton body. Täytyy kyllä sanoa, että olen erittäin tyytyväinen tämän merkin materiaalivalintoihin. Sekä college ja trikookangas ovat tosi hyvän tuntuisia ja varmasti kestäviä. Näitä lisää!!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania vaatteita! Minäkin tykkään enimmäkseen pelkistetyistä,yksinkertaisista vaatteista,joissa kumminki on sitä jotain!! Tuon jumppiksen haluan kyllä meidän joulukuussa syntyvälle vauvalle!:) -m.j

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! En olisi varmaan muuta lapsillemme vauvana pukenut, jos gugguun vaatteita olisi silloin jo ollut. Sekä tytölle että pojalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä kelpaa pitää:) myös isommilla lapsilla. Se mekko on myös tosi ihana ja seuraavana ostoslistallani;)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo haalari! Tilasin tytölle Gugguulta mekon ja oli kyllä kans ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös haaveillut niistä mekoista. Taitaa olla seuraavana ostoslistalla:)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3