lauantai 6. heinäkuuta 2013Hiljaista on ollut näillä sivuilla. Pakko sanoa, että kolmen lapsen arjen pyörittäminen alkaa jo käymään työstä :) Jotain sukkia ja tuttiremmejä olen kerennyt hätäisesti tekemään. Hetken mielijohteesta päätin myös kokeilla tällaista lätsää yhtenä päivänä ja tämä valmistuikin saman päivän aikana. Mitoitus ei mennyt ihan nappiin, joten tämä etsii vielä omistajaansa.

Pikkuhiljaa aion päästä takaisin harrastukseni pariin ja lankatilauskin on jo tehty. Innolla odotan, että pääsen tekemään syksyneuleita ja asusteita. Ehkä jotain pientä kivaa kotiinkin.. Mutta nautitaan auringosta vielä kun se paistaa :)

2 kommenttia:

  1. Monesti olen käynyt kurkkaamassa, josko ois uusia juttuja tullut...kiireen ymmärrän hyvin, monta pientä ja isompaa meidänkin kodissa asustaa...hyvää kesän jatkoa, atzalea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että täällä edelleen on lukijoita, ettekä ole ihan täysin luovuttaneet. Välillä teen tätä myös ihan itseni takia, mutta kyllä hyvistä palautteesta saa aina uutta innostusta:) hyvää kesää myös teille!

      Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3