perjantai 26. huhtikuuta 2013


Kaksi eri tyyliä, molemmat niin ihania! 
En osaa päättää kummasta pidän enemmän niin nyt on vauvan vaatekaapissa kahta ihan eri tyyliä.. toinen romanttista röyhelöä ja pitsiä ja toisena tyylinä paljon mustaa, punaista, graafisuutta ja selkeyttä. 

Kummalle löytyy enemmän kannattajia?

9 kommenttia:

 1. Alempi asetelma saa pisteet multa, vaikka tykkään kovasti hempeistäkin vaatteista, mikä on ihan outoa vielä mulle itsellenikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alempi on kyllä kieltämättä enemmän sun tyyliä:)

   Poista
 2. Molemmat tosi kivoja! Eikös sanontakin kuulu että vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihän sitä sanotaan ja pätee erittäin hyvin tässäkin asiassa:)

   Poista
 3. Alempi ehkä enemmän minun tyyliä, mutta tämän meidän pikkuprinsesan myötä myös meille on alkanut tulla röyhelöitä ja vaaleanpunaista ja oon alkanut niistäkin tykkäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut ensimmäisestä lapsesta lähtien niin vaaleanpunaista ja tyttömäistä että nyt haluttaia kokeilla vähän eri tyyliä. Tykkään kyllä edelleen röyhelöistä mutta vaaleanpunainen värinä on väistymässä taka-alalle.

   Poista
 4. kyllähän noi molemmat tyylit sopivat yhteenkin :) sun neulomukset ovat niin ihania. tykkään itse selkeistä ja kirkkaista väreistä mutta hempeilläkin sävyillä saa kaunista..miten olisi esim musta body yhdistettynä johonkin ihanaan hempeänväriseen hörsylä alasosaan?aika nami :)luota tyyliisi,leikittele sillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Kyllähän niitä voi yhdistellä. Varsinkin mustaan ja valkeaan on helppo liittää hempeitä värejä..ei muuta kuin mixailemaan:)

   Poista
 5. jälimmäinen ihanampi :)

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3