keskiviikko 27. maaliskuuta 2013
Taas on yksi asustesetti valmiina. Tämä on samanlainen kuin aikaisemmin tekemäni mustavalkoinen siksak-setti. Mallilla sattui olemaan kuvaushetkellä vielä niin värikkäät vaatteet päällä, että kokonaisuus häikäisi silmiä, mutta onhan se herkullisen näköinen vai mitä:)?

6 kommenttia:

 1. No on varsinkin kun ne muuttavat meille! :)aivan huippuhienot

  VastaaPoista
 2. uskomattoman ihania...en kestä :) -sara

  VastaaPoista
 3. ihan superkivat nämät. Päätin itsekkin kokeilla tuota pipoa. En ole aikaisemmin pipoja neulonutkaa ja nyt olen vaiheessa että pitäis ruveta kaventaan. Miten ihmeessä teet sen että saat kuvion jatkumaan? Kiitos jos viitit vähän vinkata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenhän osaisin selittää sen mahdollisimman yksinkertaisesti:) raidat ovat 4s:n levyiset. kavensin ensin valkoiset raidat ompelemalla keskimmäiset 2s oikein yhteen, sitten vaaleapunaiset samalla tavalla. Kavenna raitojen alussa tai lopussa kaksi oikein yhteen, mutta Muista siirtää kuitenkin joka kierroksella raita yhden silmukan verran oikealle tai vasemmalle, jotta kuvio säilyy. Tarkoituksena olisi, että laitan tästedes neulosteni ohjeet myös esille. Vaikea enää muistella näin monta kuukautta jälkikäteen, että miten joku tehtiin:)

   Poista
 4. Aivan ihania nämä sun käsityöt! :) Minkälaisesta langasta olet tehnyt nämä pipot/ huivit? ja ei sulla ois tarkempaa ohjetta tämmöisten tekemiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ihan 100%puuvillalangasta tehty. Ei valitettavasti ole ohjetta näihin vielä, Mutta minulla olisi tarkoitus pikkuhiljaa alkaa kirjoitteleen tänne myös näiden ohjeet kunhan saan aikaiseksi:)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3