keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Inspiraation iskiessä virkkasin tällasen liivin ja rusettipannan, jotka sattumalta sopivatkin molemmille tytöille. Onneksi ovat nykyään niin samaa kokoa, että voi käyttää samoja vaatteita. Lankavarastostani löysin mukavan pehmeää silkki-puuvillalankaa ja lopputulos oli sopivan jämäkkää, mutta ei liian paksua. Liivin ohjeen löysin täältä, mutta loppujen lopuksi jouduin muuttamaan sitä hyvin paljon. Idea kylläkin aika sama:)
Nykyään tekisi mieli kaikki valmistaa virkkaamalla, koska se on mielestäni niin paljon nopeampaa kuin kutominen. Tietty riippuu hyvin paljon langan ja puikon paksuudesta. Yritän saada tänne vielä tällä viikolla kuvaa poikien neulehupparista, joka on nappeja vaille valmis..pääsisi vain käymään nappikaupassa.

3 kommenttia:

  1. Suloinen setti! ja suloinen on mallikin :) Ihmettelen että kuin sie saat tytöt pukemaan neuleitasi? Meillä 2 vee pukeutuu vain ja ainoastaan niihin vaatteisiin, joihin haluaa ja ne ei 99% ole äidin neulomia/virkkaamia.

    VastaaPoista
  2. Meillä nuo tappelee, että kumpi saa laittaa päälle äidin uusia neulomuksia:) Ei onneksi ole ollut vielä pahempia tappeluita vaatteiden valinnan kanssa. Pukemisessa kylläkin on pienemmän kanssa erimielisyyksiä kun haluaisi olla aina vaippasilleen:)

    VastaaPoista
  3. Ja tosiaan tuossa oli kuvattu molempia tyttöjä, ovat vain niin samankokoisia ja näköisiä, ettei välttämättä erota..varsinkin kun naamaa ei oikein näy.

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3