sunnuntai 8. heinäkuuta 2012Käväistiin kesälomareissulla Tuurissa ja löysin sieltä Taito-shopista trikookudetta. Kauan olen miettinyt maton virkkaamista ja nyt se sitten toteutui. Matosta tuli 140cm halkaisijaltaan ja kudetta meni 4kg. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, mutta kun matto on luonnonvalkoinen ni ei se sovi meillä mihinkään. Ajattelin, että nopeastihan sen värjää koneessa, mutta kun en noihin tekstiiliväreihinkään aikaisemmin ole tutustunut ja nyt kun kävin katsomassa niiden hintoja niin enpä taidakaan värjätä. Vajaa 10€ maksoi pesukoneväri, jolla värjäisi n. 1kg kangasta.. Ostan mielummin kokonaan eriväristä kudetta ja teen uuden maton niin tuleepa halvemmaksi :) Eiköhän tämä jostain paikkansa löydä.

3 kommenttia:

  1. Ihana matto! ootko löytäny mistä ohjeen, vai onko ihan omasta päästä? :D Oon ite virkannu yhen juhannusruusu-maton, mut tämä minusta kivempi ni ois kiva tehä tälläinenki :)

    VastaaPoista
  2. Tän ohjeen löysin Kauhavan kangasaitan sivuilta. Paitsi että tuosta tuli tosiaa isompi ja kudetta meni enemmän kuin ohjeessa. Meinas loppua kude kesken niin jotain kerroksia jätin väliin ja tuo ulommainen kerros on sitte vähä omasta päästä tehty:)

    VastaaPoista
  3. Okei, kiitos.. sieltä mie oon tainu sen edellisenki ohjeen kattoa :)

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3