perjantai 3. helmikuuta 2012

piristystä kaipailisin

Alan oleen jo aika kyllästynyt tähän yh-äiteilyyn. Kaksi viikkoa vielä lasten kanssa arkipäivät keskenään. Vanhemmalla lapsella uhmaikä pukkaa päälle ja sitten on vielä nämä -30 asteen pakkaset ni loppuu meikäläiseltäki kohta huumori ja ideat kesken. Onneksi pikkusisko kävi täällä vähän auttelemassa ja laitettiin uutta ilmettä kotiin..hetken ilo. Tein yhtenä pakkaspäivänä noita pitsikuppeja vihdoin ja viimein kun niin kauan niitä olen harkinnut ja nyt oli MAKU-lehdessä helppo ohje kolmelle pitsiliinalle: 1 dl vettä ja 1 dl sokeria. Vesi kiehautetaan ja sokeri liotetaan sekaan. Sitten vaan uitetaan liinat siellä seoksessa ja laitetaan kuppien päälle kuivumaan vuorokaudeksi. Kupit kannattaa vuorata kelmulla niin irtoaa helpommin.
Että tämmöstä tällä kertaa...

Kulho päältä päin..näkyy kuvio vähän selkeämmin

Risut löysivät tiensä sisälle lämpimään :)

2 kommenttia:

  1. Kannattipa tulla taas lukemaan tätä! Löyty ohje nuihin pitsikupposiinki! Jospa vihdoinki pääsisin näyttämään mikolle, miksi kaapissa on kasa kirpparilta hommattuja pitsiliinoja :D Näitä oon aikonu niin kauan tehä, ni jospa se ois sitte huomisen projekti, kuu tuli taas tähän nenän eteen :) Kiitti siis ohjeesta! - Nelli

    VastaaPoista
  2. Onnistu kyllä tolla ohjeella tosi hyvin ja näyttää pysyvän ihan hyvin kasassa. Tohon ohjeeseen unohtu lisätä, että sivele sillä litkulla vielä sitte ku ne liinat on siinä kuppien päällä ni kostuu varmasti joka kohasta. Hauskoja askareita!

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3