perjantai 8. kesäkuuta 2018

Säröt tekevät meistä kauniita // Tauluarvonta
Vihreän värin sanotaan lisäävän viisautta, ymmärrystä ja harmoniaa. Toimivan siltana kylmien ja lämpimien värien keskellä. Vihreää  käytetään rauhoittamaan sydänvaivoja, liian korkeaa verenpainetta sekä jännittyneisyyttä. Makuuhuoneessa väri on siis täydellinen. Huone henkii tällä hetkellä rauhoittavaa tunnelmaa, toimii pakopaikkana stressin puskiessa päälle

Huoneen keskipisteenä on tällä hetkellä Ekilja Paason maalaama taulu, jonka värit on saanut inspiraation meidän sisustuksesta ja sopiikin siksi meille ihan täydellisesti <3.

Taulu "Kauniit säröt"

"jokaisen pinnan alle kätkeytyy kauneus ja usein juuri se on se arin mitä suojelemme.
 Uskalla olla keskeneräinen, sillä juuri kaikki särösi tekevät sinusta kauniin ja kokonaisen"

Tämän taulun ajatuksen kuullessani, rakastuin tauluun entistä enemmän. Omien säröjen ja epäkohtien kanssa kamppaillessa olisi hyvä muistaa, että juuri ne tekevät minusta tällaisen kun olen ja ne pitäisi hyväksyä.

Instagramista löytyy nyt arvonta, jossa voit saada itsellesi Ekiljan maalaaman taulun omien suunnitelmiesi ja väritoiveidesi mukaan. Arvoltaan taulu on n. 400€.
Tarkemmat ohjeet löydät Instagram-tililtäni.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Täälläkin vihreän makuuhuoneen maalausprojekti käynnistymässä. Mistä tuo teidän makuuhuoneen lappu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on ihana, eikä ole kyllästyttänyt vielä tähänkään mennessä omaa silmää. Tarkoitat kai lamppua? :D se on ikealta ostettu :)

   Poista
 2. Kiitos! Joo lamppua tarkoitin. 😅

  VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3