keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Talon sydän

Eilen oli viheliäinen siivouspäivä. Inhoan imurointia. Eilen se oli entistä inhottavampaa, sillä imurin varsi ei pysynyt pitkänä, vaan jouduin imuroimaan talon metrin mittaisella varrella. Selkä kiittää. Miehellä sen sijaan oli hyvinkin hauskaa naureskellessaan mun imuriraivolle.

Mutta taas on hetken puhdas koti. Ehdin napata muutaman kuvan keittiöstä, josta niin tykkään. 
Tämä on talon sydän.

19 kommenttia:

 1. Kiva keittiö teillä, meille myös hieman samantyyppinen tulossa. Tosin saarekkeeseen tulee hana ja liesi. Minkä levyinen tuo teidän saareke on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu niin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Ei ole tiskikaappeja ikävä:D liesi on niin hyvin piilossa että sitä tuskin huomaa. saareke on muistaakseni 240cm leveä. Milloin teillä valmistuu talo?

   Poista
  2. Tuo on kyllä huippu kun tuo liesi on tuolla "piilossa".
   En tiedä vielä koska valmistuu, nyt vasta perustuksia tehdään. Toivottavasti joskus loppusyksystä. Tarkoitin sillai toisin päin leveä :) meillä on 3m×1.2m ni mietin et onhan tarpeeksi leveä kun siitä tulee samalla meidän ns. Arkipöytä.

   Poista
  3. Niin tarkoititko syvyyttä? Meillä se on 90cm. Kyllä varmasti teillä riittää sekä pituus että leveys. Tsemppiä rakennusprojektiin. Se on Ihanaa aikaa:)

   Poista
 2. Kaunis keittiö :) tuntuuko pöytätilaa olevan tarpeeksi tälläsessä keittiössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla vähän mietitytti sama asia rakennusvaiheessa mutta hyvin on pöytätila riittänyt. Saarekkeen leveys on tuo 240cm ja ainoastaan hana vie siitä vähän tilaa.

   Poista
 3. Oi kuinka kiva keittiö! Mitähän lattia mahtaa olla? Meillä on talon rakentaminen alkamassa, joten pähkäilen lattioiden kanssa. Valkea lattia tuntuisi vähän tylsältä, mutta vaaleaa kuitenkin pitäisi olla! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on valkea lehtikuusilaminaatti. Väri on ollut ihana, mutta laatu ei aivan priimaa.

   Poista
 4. Teidän keittiö on niin kaunis <3

  VastaaPoista
 5. Kivannäköistä! Mistä keittiön kaapit ovat?

  VastaaPoista
 6. Ihana keittiö! Mistä keittiön korkeat jakkarat/tuolit ovat ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on ostettu Vepsäläiseltä. Ne ovat Normann Copenhagenin Form-baarijakkarat.

   Poista
 7. Hei.. Kaunis on keittiö ja tämän tapasta ollaan mietitty myös itellemme! Paljon teillä on korkeus tuossa "liesikolossa"? Onko tuottanut hankaluutta, tai ahtautta kokata kolossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolon korkeus on vain 45,5cm. Eli pidemmälle ihmiselle tuottaa hankaluuksia kun joutuu kurkkimaan nähdäkseen takimmaisille liesille. Itse olen niin lyhyt, että minulle se on ihan hyvä. Ehkä näin jälkikäteen ajateltuna tekisin ne lieden päällä olevat kaapit hieman sisennettynä jotta lieden edessä olisi helpompaa työskennellä. :)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3