lauantai 7. lokakuuta 2017

Uusi trendipipo Novitalta?

Kuva Novita

Tässä on ensitalven trendipipo!
Novita julkaisee ensiviikolla ilmestyvässä Novita Talvi 2017 -lehdessään tämän huippu ihanan pipon ohjeen. Lankana on käytetty Novita Alpaca Wool -lankaa, joka on lämmin ja pehmeä sekoitelanka. Olin jo suunnitellut tämän tyylisen pipon tekoa itselleni talveksi, joten nyt sain ohjeen kuin tilauksesta.

Tiedän, että lukijoissani on paljon käsityöihmisiä, joten siksi haluan välillä postailla muutakin kuin sisustusta. Tuleeko teille jo Novitan lehti
Itselle Novitan ilmestyminen on tärkeä hetki ja selaan sen tiiviisti kannesta kanteen. Rakastan sen uutta raikasta ja modernia ilmettä <3
Minä kun en ole mitään kouluja käynyt käsitöihin liittyen niin löydän Novitasta aina jotain uusia vinkkejä neuleisiin. Huomaan, että lehdistä löytyy myös aina enemmän ja enemmän sellaisia itselle mieluisia malleja, joita voisin tehdä. Myös värejä tai lankaa vaihtamalla voi saada omanlaisensa neulomuksen aikaan. 

Kuva Novita


Alpaca Wool -lanka on tarjouksessa tämän kuun ajan 4€/kerä, joten nyt on hyvä hetki tilata langat vaikka etukäteen ja jäädä odottelemaan lehden ilmestymistä :) Minulla sormet syyhyää jo..

3 kommenttia:

  1. Laine-lehden ensimmäisessä numerossa on samankaltainen pipo. Se ei tosin ole neulottu Novitan langoista.
    M&

    VastaaPoista
  2. Mä haluun kyllä tän "mummopipon". Kiitti vinkistä. Valmiinakin tämän tyylisiä toki löytyy, mutta parasta on kun saa itse valita jonkun ihanan langan ja sävyn.

    VastaaPoista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3