sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Automaton ilot

En ollut ajatellut pahemmin automaton hankintaa. Eihän meillä ollut edes pikkuautoja. Pikkulegoja sen sijaan piti ostaa koko ajan uusia.. mutta innostus niihinkin laski yleensä sen jälkeen kun kokoaminen oli saatu päätökseen. 

Näin H&M:n sivuja selatessani, että tuo kiva mustavalkoinen automatto oli jälleen myynnissä. Sain idean, että kokeillaan miten Lego Friends-kaupunki asettuisi sen päälle. Tytöt olivat innoissaan ajatuksesta ja paketin saapuessa en ollut kerennyt ostoksiani laskea maahan kun tytöt olivat jo repineet paketin auki ja matto oli leikkihuoneen lattialle levitettynä. 
Nyt tässä ollaan sitten pari päivää yritetty koota uudestaan noita rikki menneitä rakennuksia ja kaikenmaailman asuntoautoja ja keikkabusseja. Vielä olisi homma jäljellä. Onhan tämä nyt ihan eri kiva leikkiä kun pääsee päräyttelemään tietä pitkin parturiin ja vaikka Prinsessa Ruususelle kylään :D

4 kommenttia:

 1. On tuo kyllä nätti matto ja sopii hyvin legoleikkeihin :)
  MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä tykätään. Luulempa, ettei pikkulegojen osto jää tuohon ;)

   Poista
 2. Astetta tyylikkäämpi automatto :) Meillä kans on kaapissa odottamassa esikoisen 4-vuotissynttäreitä. Juuri mietin että, miten tähän mahtaa passata Palomies Sami -lelut autoineen, kun ne ovat pojan synttäritoivelistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Varmasti kelpaa myös Palomies Sami- leikkeihin :)

   Poista

Jätä merkki vierailustasi sivuillani. Jokainen kommentti on tärkeä <3